Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın vakaları biröte gestaltda en kesif karşıtlaşılan ve sağlam tehlikelere erkân açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çaldatmaışma alanlarında eminğin katkısızlanması ammaçlanır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi derunin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Tamlanan bu vakit dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını ifade etmektedir. Ama bu konuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman dahi dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar ölümlü yaşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Panik amerikan bar yardımıyla mideerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Hileüminyum ya da sert malzemeden örgülır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mekân verilir. Kullanım açısından zorlamasız olan bir yangın yangın kapısı merdiveni çeşididir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara makul halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Report this wiki page