En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini ciğereriye hapseder.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez tasarruf düzlükından fayda yapmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 koca kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can sayısına rabıtalı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Bu tertibat ekseriyetle ivedili bir durumda hızla açılabilen Yangın Kapısı Fiyatları sonuç çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp sonuç çekilebilmesini sağlar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu üzere olabilir.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı keşik otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve dışarıya doğruca açılmalıdır.

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu alfabelar kötü durumların muamele göstericisidir.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kenarı sıra otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olur.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page